Megtérülő
honlapkészítés
veszprémi kisvállalkozások részére

Egy gondosan megtervezett weblap segít megalapozni azt a hitelességet, szerethetőséget és bizalmat, amire szükséged lesz a piac dominálásához.

Megtérülő
honlapkészítés

Egy gondosan megtervezett honlap segít megalapozni azt a hitelességet, szerethetőséget és bizalmat, amire szükséged lesz a piac dominálásához.

Honlapkészítés veszprém

Honlapkészítés veszprém

Egyedi élményt teremtek

A márkád és az üzleti céljaid egyediek.
Ezért közelítek meg minden honlapkészítési projektet saját, személyre szabott stratégiával és tervvel.

DESIGN

Honlapkészítési és tervezési folyamatok

Ismerd meg, mely folyamatok alapján történik a honlapkészítés veszprémi vállalkozásodnak, hogy a lehető legtöbbet tegye az online növekedésed érdekében.

1-ikon

A vállalkozásod helyzetének és üzleti céljainak megismerése

Fő célom megismerni a vállalkozásod és a weboldalad célját, célközönségét. Ezeket az információkat egy egyedi, praktikus és funkcionális weblap készítésére fogom felhasználni, ami szolgálja a közönségedet és az üzleti céljaidat egyaránt.

3 -ikon

Weboldal elkészítése stratégia alapján és tesztelés

Itt egyesülnek vállalkozásod céljai és a célközönséged igényei. Olyan weblapot készítek, ami vizuálisan vonzó, könnyen navigálható, és biztosítja az ügyfeleid által elvárt funkciókat.

2-ikon

Piackutatás, felhasználó elemzés és stratégia felállítása

A weblapkészítés előtt elvégzek egy alapos piackutatást. Kielemzem a versenytársaid online jelenlétét, a potenciális ügyfeleid vásárlói szokásait és a megszerzett információkat figyelembe véve készítem el a honlapod.

4-ikon

Honlap karbantartása és kezelése

Ha szeretnéd, a továbbiakban is együtt dolgozhatunk. Te irányítod a vállalkozásod, én pedig viszem a marketinged. Úgy teszünk, mintha a saját házon belüli marketing munkatársad lennék.

A mai digitális világban számít a honlapod.
Ez a te online kirakatod, digitális értékesítési pontod, vevőszerző gépezeted és az elsődleges kapcsolati pontod a potánciális ügyfelekkel iparágtól függetlenül.

néhány indok

Miért dolgozz velem

A te sikered a közös örömünk.
Szeretném, hogy könnyebben vedd az előtted álló kihívásokat egy dedikált webes partnerrel a hátad mögött.

lokális keresőoptimalizálás ikon

Lokális piacra fókuszálok

Azért dolgozom, hogy a vállalkozásodat megtalálják a helyi érdeklődők és kiszámíthatóan növekedhess hónapról hónapra. Segítek több, jobb ügyfelet szerezni.

weboldal központú marketingrendszer ikon

Honlap központú marketingrendszerek

Tőlem nem egy szimpla weblapot kapsz. A lehető legjobb tudásom szerint igyekszem elkészíteni egy olyan marketingrendszert, mellyel a vállalkozásod egy következő szintre lép.

eredmények ikon

Az eredményekben hiszek

Részemről akkor végeztünk egy projekttel, ha az elvárt eredményeket biztosítani tudom. Bármi is legyen a célod az új weblappal, az én munkám akkor sikeres, ha a nap végén boldog és elégedett vagy.

folyamatos kapcsolattartás ikon

Folyamatos kapcsolattartás

Én nem tűnök el, ha kérdésed adódik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen csak úgy tudjuk a projektből a legtöbbet kihozni, ha megismerhetlek téged, a céljaidat és a vállalkozásodat.

Gyakran felmerülő kérdések

Nem találtad meg a kérdésedre a választ?
Vedd fel velem a kapcsolatot és 1 napon belül válaszolok!

A feladatok megvalósításához várhatóan 4-6 hétre lesz szükségünk, ami viszont attól is függ, hogy az átnyújtott munka mikor kerül véleményezésre mérföldkövenként, illetve mennyi változtatás és extra igény merül fel részedről.

Sajnos, nincsenek sablon megoldások. Lehet, hogy egy eszköz az egyik vállalkozáshoz nélkülözhetetlen, a Te esetedben viszont teljesen haszontalan.
Ezért minden esetben egyedi árajánlatot dolgozok ki, hogy a vállalkozásod a leggyorsabb ütemben növekedhessen. 

Természetesen. Végtelen számú revíziót biztosítok az ésszerűség keretein belül. Pl.: képek cseréje, szöveg átírása, és hasonló apróbb változtatások.
Nagyobb változtatásokhoz 3 revíziót biztosítok díjmentesen.

Igen. Minden projektet lehetőséged van 3 havi részletfizetésben rendezni. A munka megkezdése előtt a projekt teljes árának 50%-át kell fizetni. Ez biztosíték számomra, hogy komolyak a szándékaid.

Kérlek jelezd előre, amennyiben nem rendelkezel tárhellyel és domainnel, és én intézem neked, ha nem szeretnél ezzel bajlódni. Az első fizetési ciklus díja bele lesz építve az árajánlatba, a további ismétlődő fizetésekről viszont már Neked kell gondoskodnod.

Természetesen! Szeretném, ha minden probléma nélkül tudnád kezelni, és frissíteni a tartalmat. Ha esetleg nem akarsz ezzel bajlódni, akkor arra is van lehetőség, hogy én kezeljem és frissítsem a továbbiakban is.

Honlapkészítés veszprém előnyei

Hogyan segíti egy jó weboldal a vállalkozásod növekedését?

Ha van Facebook és Instagram oldalad, az remek, de manapság már nem elég.
Ismerd meg milyen előnyeid származnak egy saját weblap készítéséből.

Előnyöket élvezhetsz a Google keresésekből

Ha a vállalkozásodnak van saját weboldala, akkor bekerülhetsz a Google találati listájába, ezzel megkönnyítve a látogatóknak, hogy rád találjanak. Ha van egy honlapod, és elvégzed a megfelelő keresőoptimalizálást, akkor a találati lista élére kerülhetsz, ezzel elősegítve azt, hogy a potenciális ügyfelek megtalalálják a szolgáltatásod.

Egy jó honlap professzionalizmust sugall

A vásárlók 84%-a úgy gondolja, hogy egy weblap a vállalkozást hitelesebbé és megbízhatóbbá teszi azoknál a vállalkozásoknál, amelyeknek csak közösségi média fiókjuk van. Továbbá, a weboldalad egy tökéletes hely arra, hogy megmutasd a szakmai képesítéseket, az elnyert díjakat, vagy épp az ügyfeleid visszajelzéseit.

Bemutathatod a szolgáltatásod a legjobb szemszögből

A saját honlap kreatív szabadságot ad arra, hogy úgy mutasd be a szolgáltatásod, ahogy csak szeretnéd. Kiemelheted az előnyeit, megoszthatsz vásárlói visszajelzéseket és beilleszthetsz gyönyörű képeket, rövid oktatóvideókat, letölthető PDF-eket. Bármit is szeretnél, a határ a csillagos ég.

A honlap biztosítja a hitelességed

Napjainkban – a megváltozott keresési szokások miatt – még a mikrovállalkozásoknak is szükségük van weboldalra. Az emberek már az online megjelenése alapján megítélik a céged. Egy profi, könnyen kezelhető weblappal könnyen közvetítheted a vásárlóid felé, hogy egy tisztességes vállalkozás vagy.

Lehetőséged nyílik hatékonyan marketingezni

Egy jó honlap lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan, és akár automatizáltan tudj új ügyfeleket szerezni. A jó weblap végigvezeti a látogatót az első találkozástól a vásárlás pillanatáig. Továbbá számos marketing lehetőséget nyit meg előtted, ami, ha csak közösségi média fiókokkal rendelkezel, elképzelhetetlen.

Lépj kapcsolatba velem, és dolgozzunk együtt a vállalkozásodon

Mesélj a vállalkozásodról, mondd el, hol tartasz jelenleg, hova szeretnél eljutni, és milyen kihívásokkal állsz szemben.
24 órán belül visszajelzek, egyeztetünk egy mindkettőnk számára alkalmas időpontot, és átnézzük a lehetőségeket.

Van egy izgalmas projekted?

Válaszd a Honlapkészítés Veszprém szolgáltatást, és hozzuk ki a legtöbbet belőle!