Honlapkészítés
veszprém és környéke

Egy gondosan megtervezett honlap segít megalapozni azt a hitelességet, szerethetőséget és bizalmat, amire szükséged lesz a piac dominálásához.

Honlapkészítés veszprém

Egyedi élményt teremtünk

A márkád és az üzleti céljaid egyediek.
Ezért közelítek meg minden projektet saját, személyre szabott stratégiával és tervvel.

honlapkészítés - Growthbox

Honlapkészítés veszprém

Honlapkészítési és tervezési folyamatok

Ismerd meg, milyen folyamatok mentén történik a honlapod készítése, hogy a lehető legtöbbet tegye az online növekedésed érdekében.

1-ikon

A vállalkozásod helyzetének és üzleti céljainak megismerése

Fő célom megismerni a vállalkozásod és a honlapod célját, célközönségét. Ezeket az információkat egy egyedi, praktikus és funkcionális honlap készítésére fogom felhasználni, ami szolgálja a közönségedet és az üzleti céljaidat egyaránt.

2-ikon

Piackutatás, felhasználó elemzés és stratégia felállítása

A honlapkészítés előtt elvégzek egy alapos piackutatást. Kielemzem a versenytársaid online jelenlétét, a potenciális ügyfeleid vásárlói szokásait és a megszerzett információkat figyelembe véve készítem el a honlapod.

3 -ikon

Honlapkészítés stratégia alapján és tesztelés

Itt egyesülnek vállalkozásod céljai és a célközönséged igényei. Olyan honlapot készítek, ami vizuálisan vonzó, könnyen navigálható, és biztosítja az ügyfeleid által elvárt funkciókat.

2-ikon

Piackutatás, felhasználó elemzés és stratégia felállítása

A honlapkészítés előtt elvégzek egy alapos piackutatást. Kielemzem a versenytársaid online jelenlétét, a potenciális ügyfeleid vásárlói szokásait és a megszerzett információkat figyelembe véve készítem el a honlapod.

4-ikon

Honlap karbantartása és kezelése

Ha szeretnéd, a továbbiakban is együtt dolgozhatunk. Te irányítod a vállalkozásod, én pedig kezelem a honlapod. Úgy teszünk, mintha a saját házon belüli marketing munkatársad lennék.

A mai digitális világban számít a honlapod.
Ez a te online kirakatod, digitális értékesítési pontod,
vevőszerző gépezeted és az elsődleges kapcsolati pontod
a potánciális ügyfelekkel iparágtól függetlenül.

néhány indok

Miért dolgozz velem

A te sikered a közös örömünk.
Szeretném, hogy könnyebben vedd az előtted álló kihívásokat egy dedikált webes partnerrel a hátad mögött.

Lokális piacra fókuszálok

Azért dolgozom, hogy a vállalkozásodat megtalálják a helyi érdeklődők és kiszámíthatóan növekedhess hónapról hónapra. Segítek több, jobb ügyfelet szerezni.

Az eredményekben hiszek

Részemről akkor végeztünk egy projekttel, ha az elvárt eredményeket biztosítani tudom. Bármi is legyen a célod az új weblappal, az én munkám akkor sikeres, ha a nap végén boldog és elégedett vagy.

Honlap központú marketingrendszerek

Tőlem nem egy szimpla honlapot kapsz. A lehető legjobb tudásom szerint igyekszem elkészíteni egy olyan marketingrendszert, mellyel a vállalkozásod egy következő szintre lép.

Folyamatos kapcsolattartás

Én nem tűnök el, ha kérdésed adódik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen csak úgy tudjuk a projektből a legtöbbet kihozni, ha megismerhetlek téged, a céljaidat és a vállalkozásodat.

Honlapkészítés veszprém

Hogyan segíti a honlapkészítés a vállalkozásod növekedését?

Ha van Facebook és Instagram oldalad, az remek, de manapság már nem elég.
Ismerd meg milyen előnyeid származnak egy saját honlap készítéséből.

Előnyöket élvezhetsz a Google keresésekből

Ha a vállalkozásodnak van saját honlapja, akkor bekerülhetsz a Google találati listájába, ezzel megkönnyítve a látogatóknak, hogy rád találjanak. Ha van egy honlapod, és elvégzed a megfelelő keresőoptimalizálást, akkor a találati lista élére kerülhetsz, ezzel elősegítve azt, hogy a potenciális ügyfelek megtalalálják a szolgáltatásod.

Bemutathatod a szolgáltatásod a legjobb szemszögből

A saját honlap kreatív szabadságot ad arra, hogy úgy mutasd be a szolgáltatásod, ahogy csak szeretnéd. Kiemelheted az előnyeit, megoszthatsz vásárlói visszajelzéseket és beilleszthetsz gyönyörű képeket, rövid oktatóvideókat, letölthető PDF-eket. Bármit is szeretnél, a határ a csillagos ég.

A vásárlóid elvárják, hogy legyen honlapod

A felhasználók 30%-a figyelmen kívül hagy minden olyan vállalkozást, amely nem rendelkezik honlappal, és 10-szer is átgondolja, mielőtt meghoz egy üzleti döntést. Ha azt szeretnéd, hogy az emberek megbízzanak benned, transzparens, informatív és hiteles online jelenlétet kell építened.

Egy jó honlap professzionalizmust sugall

A vásárlók 84%-a úgy gondolja, hogy egy honlap a vállalkozást hitelesebbé és megbízhatóbbá teszi azoknál a vállalkozásoknál, amelyeknek csak közösségi média fiókjuk van. Továbbá, a weboldalad egy tökéletes hely arra, hogy megmutasd a szakmai képesítéseket, az elnyert díjakat, vagy épp az ügyfeleid visszajelzéseit.

A honlap biztosítja a hitelességed

Napjainkban – a megváltozott keresési szokások miatt – még a mikrovállalkozásoknak is szükségük van honlapra. Az emberek már az online megjelenése alapján megítélik a céged.
Egy profi, könnyen kezelhető honlappal könnyen közvetítheted a vásárlóid felé, hogy egy tisztességes vállalkozás vagy.

Lehetőséged nyílik hatékonyan marketingezni

Egy jó honlap lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan, és akár automatizáltan tudj új ügyfeleket szerezni. A jó honlap végigvezeti a látogatót az első találkozástól a vásárlás pillanatáig. Továbbá számos marketing lehetőséget nyit meg előtted, ami, ha csak közösségi média fiókokkal rendelkezel, elképzelhetetlen.

Gyakran felmerülő kérdések

Nem találtad meg a kérdésedre a választ? Vedd fel velem a kapcsolatot és 1 napon belül válaszolok!

A feladatok megvalósításához várhatóan 4-6 hétre lesz szükségünk, ami viszont attól is függ, hogy az átnyújtott munka mikor kerül véleményezésre mérföldkövenként, illetve mennyi változtatás és extra igény merül fel részedről.

Sajnos, nincsenek sablon megoldások. Lehet, hogy egy eszköz az egyik vállalkozáshoz nélkülözhetetlen, a Te esetedben viszont teljesen haszontalan.
Ezért minden esetben egyedi árajánlatot dolgozok ki, hogy a vállalkozásod a leggyorsabb ütemben növekedhessen. 

Természetesen. Végtelen számú revíziót biztosítok az ésszerűség keretein belül. Pl.: képek cseréje, szöveg átírása, és hasonló apróbb változtatások.
Nagyobb változtatásokhoz 3 revíziót biztosítok díjmentesen.

Igen. Minden projektet lehetőséged van 3 havi részletfizetésben rendezni. A munka megkezdése előtt a projekt teljes árának 50%-át kell fizetni. Ez biztosíték számomra, hogy komolyak a szándékaid.

Kérlek jelezd előre, amennyiben nem rendelkezel tárhellyel és domainnel, és én intézem neked, ha nem szeretnél ezzel bajlódni. Az első fizetési ciklus díja bele lesz építve az árajánlatba, a további ismétlődő fizetésekről viszont már Neked kell gondoskodnod.

Persze. Az a te oldalad. Szeretném, ha minden probléma nélkül tudnád kezelni, és frissíteni a tartalmat. Ha esetleg nem akarsz ezzel bajlódni, akkor arra is van lehetőség, hogy én kezeljem és frissítsem a továbbiakban is.