Honlapkészítés
(Web és UI Design)

Egy gondosan megtervezett honlap segít megalapozni azt a hitelességet, szerethetőséget és bizalmat, amire szükséged lesz a piac dominálásához.

Honlapkészítés

Egyedi élményt teremtünk

A márkád és az üzleti céljaid egyediek.
Ezért közelítek meg minden projektet saját, személyre szabott stratégiával és tervvel.

honlapkészítés - Growthbox

Honlapkészítés veszprém

Honlapkészítési és tervezési folyamatok

Ismerd meg, milyen folyamatok mentén kerül kivitelezésre a honlapod, hogy a lehető leghasznosabb legyen az online növekedésre nézve.

1-ikon

A vállalkozásod helyzetének és üzleti céljainak megismerése

Fő célom megismerni a vállalkozásod és a honlapod célját, célközönségét. Ezeket az információkat egy egyedi, praktikus és funkcionális honlap tervezérése és fejlesztésére fogom felhasználni, ami szolgálja a közönségedet és az üzleti céljaidat egyaránt.

2-ikon

Piackutatás, felhasználó elemzés és stratégia felállítása

A tervezés megkezdése előtt kellő gondossággal elvégzek egy alapos piackutatást és megalkotom a célközönséged buyer personáját. Az így kapott információkat felhasználom a tervezési folyamatokban.

3 -ikon

Oldal elkészítése stratégia alapján és tesztelés

Itt egyesülnek vállalkozásod céljai és a célközönséged igényei. Olyan weboldalt készítek, ami vizuálisan vonzó, könnyen navigálható, és biztosítja az ügyfeleid által elvárt funkciókat.

2-ikon

Piackutatás, felhasználó elemzés és stratégia felállítása

A tervezés megkezdése előtt kellő gondossággal elvégzek egy alapos piackutatást és megalkotom a célközönséged buyer personáját. Az így kapott információkat felhasználom a tervezési folyamatokban.

4-ikon

Oldal kezelése és karbantartása

Ha szeretnéd, a továbbiakban is együtt dolgozhatunk. Te irányítod a vállalkozásod, én pedig kezelem a weboldalad. Úgy teszünk, mintha a saját házon belüli marketing munkatársad lennék.

A mai digitális világban számít a weboldalad.
Ez a te online kirakatod, digitális értékesítési pontod,
vevőszerző gépezeted és az elsődleges kapcsolati pontod
a potánciális ügyfelekkel iparágtól függetlenül.

néhány indok

Miért dolgozz velem

A te sikered a közös örömünk.
Szeretném, hogy könnyebben vedd az előtted álló kihívásokat egy dedikált webes partnerrel a hátad mögött.

Lokális piacra fókuszálok

Azért dolgozom, hogy a vállalkozásodat megtalálják a helyi érdeklődők és kiszámíthatóan növekedhess hónapról hónapra. Segítek több, jobb ügyfelet szerezni.

Az eredményekben hiszek

Ha az általam készített rendszerrel egyetlen új ügyfelet sem sikerül szereznünk a vállalkozásodnak, akkor a projekt árát nem kell kifizetned. Természetesen minden, amit elkészítettem a tiéd marad.

Weboldal központú marketingrendszerek

Tőlem nem egy szimpla honlapot kapsz. A lehető legjobb tudásom szerint igyekszem elkészíteni egy olyan marketingrendszert, mellyel a vállalkozásod egy következő szintre lép.

Folyamatos kapcsolattartás

Én nem tűnök el, ha kérdésed adódik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen csak úgy tudjuk a projektből a legtöbbet kihozni, ha megismerhetlek téged, a céljaidat és a vállalkozásodat.

Miért van szüksége a vállalkozásodnak honlapra?

Ha van Facebook és Instagram oldalad, az remek, de manapság már nem elég.
Ismerd meg milyen előnyeid származnak abból, ha saját weboldallal rendelkezel.

A honlap biztosítja a hitelességed

Napjainkban – a megváltozott keresési szokások miatt – még a mikrovállalkozásoknak is szükségük van honlapra. Az emberek már az online megjelenése alapján megítélik a céged.

Egy profi, könnyen kezelhető weboldallal könnyen közvetítheted a vásárlóid felé, hogy egy tisztességes vállalkozás vagy.

Egy jó honlap professzionalizmust sugall

A vásárlók 84%-a úgy gondolja, hogy egy honlap a vállalkozást hitelesebbé és megbízhatóbbá teszi azoknál a vállalkozásoknál, amelyeknek csak közösségi média fiókjuk van. Továbbá, a weboldalad egy tökéletes hely arra, hogy megmutasd a szakmai képesítéseket, az elnyert díjakat, vagy épp az ügyfeleid visszajelzéseit.

Bemutathatod a szolgáltatásod a legjobb szemszögből

A saját weboldalad kreatív szabadságot ad arra, hogy úgy mutasd be a szolgáltatásod, ahogy csak szeretnéd. Kiemelheted az előnyeit, megoszthatsz vásárlói visszajelzéseket és beilleszthetsz gyönyörű képeket, rövid oktatóvideókat, letölthető PDF-eket. Bármit is szeretnél, a határ a csillagos ég.

Előnyöket élvezhetsz a Google keresésekből

Ha a vállalkozásodnak van saját honlapja, akkor bekerülhetsz a Google találati listájába, ezzel megkönnyítve a látogatóknak, hogy rád találjanak. Ha van egy honlapod, és elvégzed a megfelelő keresőoptimalizálást, akkor a találati lista élére kerülhetsz, ezzel elősegítve azt, hogy a potenciális ügyfelek megtalalálják a szolgáltatásod.

A vásárlóid elvárják, hogy legyen honlapod

A felhasználók 30%-a figyelmen kívül hagy minden olyan vállalkozást, amely nem rendelkezik honlappal, és 10-szer is átgondolja, mielőtt meghoz egy üzleti döntést. Ha azt szeretnéd, hogy az emberek megbízzanak benned, transzparens, informatív és hiteles online jelenlétet kell építened.

Lehetőséged nyílik hatékonyan marketingezni

Egy jó honlap lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan, és akár automatizáltan tudj új ügyfeleket szerezni. A jó honlap végigvezeti a látogatót az első találkozástól a vásárlás pillanatáig. Továbbá számos marketing lehetőséget nyit meg előtted, ami, ha csak közösségi média fiókokkal rendelkezel, elképzelhetetlen.

Lehetőséged nyílik hatékonyan marketingezni

Egy jó honlap lehetőséget ad arra, hogy hatékonyan, és akár automatizáltan tudj új ügyfeleket szerezni. A jó honlap végigvezeti a látogatót az első találkozástól a vásárlás pillanatáig. Továbbá számos marketing lehetőséget nyit meg előtted, ami, ha csak közösségi média fiókokkal rendelkezel, elképzelhetetlen.

Gyakran felmerülő kérdések

Nem találtad meg a kérdésedre a választ? Vedd fel velem a kapcsolatot és 1 napon belül válaszolok!

A feladatok megvalósításához várhatóan 4-6 hétre lesz szükségünk, ami viszont attól is függ, hogy az átnyújtott munka mikor kerül véleményezésre mérföldkövenként, illetve mennyi változtatás és extra igény merül fel részedről.

Sajnos, nincsenek sablon megoldások. Lehet, hogy egy eszköz az egyik vállalkozáshoz nélkülözhetetlen, a Te esetedben viszont teljesen haszontalan.
Ezért minden esetben egyedi árajánlatot dolgozok ki, hogy a vállalkozásod a leggyorsabb ütemben növekedhessen. 

Természetesen. Végtelen számú revíziót biztosítok az ésszerűség keretein belül. Pl.: képek cseréje, szöveg átírása, és hasonló apróbb változtatások.
Nagyobb változtatásokhoz 3 revíziót biztosítok díjmentesen.

Igen. Minden projektet lehetőséged van 3 havi részletfizetésben rendezni. A munka megkezdése előtt a projekt teljes árának 50%-át kell fizetni. Ez biztosíték számomra, hogy komolyak a szándékaid.

Kérlek jelezd előre, amennyiben nem rendelkezel tárhellyel és domainnel, és én intézem neked, ha nem szeretnél ezzel bajlódni. Az első fizetési ciklus díja bele lesz építve az árajánlatba, a további ismétlődő fizetésekről viszont már Neked kell gondoskodnod.

Persze. Az a te oldalad. Szeretném, ha minden probléma nélkül tudnád kezelni, és frissíteni a tartalmat. Ha esetleg nem akarsz ezzel bajlódni, akkor arra is van lehetőség, hogy én kezeljem és frissítsem a továbbiakban is.