Légy megtalálható online és növekedj kiszámíthatóan hónapról hónapra

Kiemelkedően jó online jelenlétet építünk a helyi vállalkozásodnak, és segítünk megszerezni azokat az ügyfeleket, akik aktívan keresik az általad nyújtott szolgáltatást

Egyedi arculat

A vállalkozásodnak egyedi arculatot készítünk, mellyel megkülönböztethető leszel a versenytársaidtól.

Ügyfélszerző rendszerek

Segítünk a szolgáltatásod iránt érdeklődők látóterébe kerülni, hogy több hívást és ügyfelet szerezhess szinte automatikusan.

valós eredmények

Sikerdíjas alapon dolgozunk. Ha az általunk készített rendszerrel 30 nap alatt egyetlen új ügyfelet sem szerzünk, visszaadjuk a pénzed.

rólunk

A Growthbox egy Digitális Marketing vállalkozás Veszprém központjában

A Growthbox kreatív, platformokon átívelő online marketing megoldásokat nyújt a helyi közösséget kiszolgáló kisvállalkozások számára.

Szolgáltatásokat kínálunk a weboldal készítés, keresőoptimalizálás, a social media management, az érdeklődő generálás, és az online marketing területén különböző marketing-csatornákon keresztül.

Célunk, hogy potenciális ügyfeleket és eladásokat generáljuk organikus eléréssel és fizetett hirdetésekkel, valamint jobb online jelenlétet teremtsünk vállalkozásodnak.

growthbox-google hirdetések
growthbox-facebook hirdetések
growthbox-instagram hirdetések

ismerd meg

Miben tudunk segíteni

Célunk, hogy a szolgáltatásod a lehető legmagasabb színvonalon eljuttassuk az érdeklődőkhöz és visszatérő, elégedett vásárlókká váljanak.

weboldal-készítés-ikon

Weboldal készítés

Kitaláljuk és elkészítjük az új webes megjelenésed a célpiacod igényei alapján. Ha már van weboldalad, felfrissítjük valami új és izgalmasra.

online marketing-ikon

Social media hirdetések

Vállalkozásod üzemanyaga az új érdeklődők. Kitaláljuk és elkészítjük a csaliajánlatod, melynek segítségével kiszámíthatóan tudunk új leadeket generálni a social medián keresztül.

webshop-ikon

Webshop készítés

Kulcsrakész webshopot készítünk a piaci igények és vásárlói szokások alapján, integrált online fizetéssel, online számlázással és automata listaépítéssel.

weboldal-karbantartás-ikon

Site management

A projekt befejezése után sem hagyunk magadra. Ha szeretnéd, a továbbiakban is melletted maradunk, kezeljük, frissítjük az oldalad és a hirdetéseidet, és havi riportot készítünk a teljesítményről.

growthbox-veszprém-menhely-ikon

Menhely Projekt

Számunkra kiemelten fontos az állatok védelme és annak támogatása

Miről is van szó?

Hisszük, hogy minden kutyára vár egy szerető család. De amíg ez az idő eljön, az állatmenhelyeknek rengeteg pénzbe kerül az állatok ellátása.

Éppen ezért minden általunk elvégzett projekt bevételének 20%-át egy véletlenszerűen kiválasztott helyi állatvédő szervezet részére ajánljuk fel, ezzel segítve és elismerve a munkájukat.

néhány indok

Miért dolgozz velünk

A te sikered a mi örömünk.
Szeretnénk, hogy könnyebben vedd az előtted álló kihívásokat egy dedikált webes csapattal a hátad mögött.

Lokális piacra fókuszálunk

Azért dolgozunk, hogy a vállalkozásodat megtalálják a helyi érdeklődők és kiszámíthatóan növekedhess hónapról hónapra. Segítünk több, jobb ügyfelet szerezni.

Az eredményekben hiszünk

Ha az általunk készített rendszerrel egyetlen új ügyfelet sem sikerül szereznünk a vállalkozásodnak, akkor a projekt árát nem kell kifizetned. Természetesen minden, amit elkészítettünk a tiéd marad.

Weboldal központú marketingrendszerek

Tőlünk nem egy szimpla honlapot kapsz. A lehető legjobb tudásunk szerint igyekszünk elkészíteni egy olyan marketingrendszert, mellyel a vállalkozásod egy következő szintre lép.

Folyamatos kapcsolattartás

Mi nem tűnünk el, ha kérdésed adódik. Folyamatosan tartjuk a kapcsolatot, hiszen csak úgy tudjuk a legjobbat nyújtani, ha megismerhetünk téged, a céljaidat és a vállalkozásodat.

ismerd meg

Kikkel dolgozunk együtt

Olyan helyi közösséget kiszolgáló kisválallkozásoknak segítünk, akiknek jobb online jelenlétre, több helyi kliensre, és jobb láthatóságra van szüksége.

A közös munka előfeltétele, hogy rendelkezz a megfelelő mennyiségű marketingbüdzsével, illetve, hogy kezelni tudd megnövekedett számú érdeklődőket.

A velünk való együttműködés első lépése egy weboldal készítése. Ha neked még nincs, akkor mi tudunk készíteni egyet.

Foglalj időpontot egy stratégiai megbeszélésre, hogy megismerhessünk téged és a vállalkozásodat.

Előtte:

Vadászod az új ügyfeleidet, nincs kidolgozott folyamatod az ügyfélszerzésre.

A létrehozott Facebook oldaladon rendszeresen posztolsz, de valahogy mégsem özönlenek az új kliensek.

Nem folytatsz semmilyen marketingtevékenységet, mert a jó bornak nem kell cégér.

Utána:

Van egy kidolgozott ügyfélszerző marketing rendszered, amivel kiszámíthatóan tudsz új klienseket szerezni.

Tudod jól, hogy a Facebook oldalad valójában nem a tiéd, ezért nem az az elsődleges online jelenléti pontod.

Tisztában vagy a célközönséged igényeivel, és megszerzed az ügyfeleket még mielőtt a versenytársad tudna a létezésükről.

Q&a

Gyakran felmerülő kérdések

Nem találtad meg a választ a kérdésedre? Dobj egy gyors üzenetet és 24 órán belül válaszolunk.

Sikerdíjas alapon dolgozunk. Az alapdíjunk 50.000 Ft. A projekt megkezdése előtt részletes árajánlatot adunk, ami tartalmazza az általunk elvégzendő feladatokat.

Természetesen! Ha az általunk készített rendszerrel egyetlen új ügyfelet sem tudunk szerezni 30 nap alatt a vállalkozásodnak, akkor az alapdíjon felüli összeget nem kell kifizetned. Természetesen a weboldal, és minden, amit elkészítettünk a tiéd marad.

Minden vállalkozás egyedi, így nem tudunk konkrét iparágakat mondani, akikkel együtt dolgozunk.

Az első stratégiai megbeszélésen megismerünk téged és a piacodat, és csak abban az esetben vállaljuk el a munkát, ha úgy érezzük, tudunk segíteni.

Biztosíthatunk, hogy tiszteljük az idődet, ezért nem hagyunk kételyek közt. Egyértelműen elmondjuk, ha tudunk segíteni, és azt is, ha nem.

A social media egy remek dolog. Szórakozató, könnyen kezelhető, ingyenes, és összeköt a jelenlegi és leendő ügyfeleiddel. De van itt valami, amit talán eddig nem tudtál.
A közösségi média tartalmaid nem a tiédek. A Facebook és Instagram birtokolja az oldaladat, minden tartalmaddal együtt.
Ha úgy döntenek, hogy változtatnak az algoritmuson, vagy a felhasználási feltételeken, nagy veszteség érthet.

Ezenkívül bármikor elveszítheted a hozzáférésed az összes olyan tartalomhoz, melyet sokszor hónapokig, vagy évekig fejlesztettél, osztottál meg.

Szükséged van egy autonóm helyre, ahol szorosan kapcsolódhatsz a jelenlegi és jövőbeli klienseiddel anélkül, hogy harcolnod kellene a figyelmükért.

Szeretnénk, ha magabiztosan tudnád kezelni az oldalad, és hónapról hónapra növelni tudd az online jelenléted, ezért a projekt végeztével megmutatjuk az oldal működését, hogyan tudsz blogcikket írni, hogyan tudod folyamatosan frissíteni az oldalt.

Természetesen, ha szeretnéd, arra is van lehetőség, hogy a továbbiakban is mi végezzük ezeket a feladatokat.

készen állsz

Az online növekedésre?

Töltsd ki, küldd el az űrlapot és 24 órán belül felvesszük veled a kapcsolatot.

growthbox-veszprém-logo-dark

Veszprém • Hungary

2021 © Minden jog fenntartva | A weboldalon szereplő minden szöveges és képi információ a Growthbox tulajdona.