Keresőoptimalizálás
veszprémi kisvállalkozások részére

A keresőoptimalizálás rendkívül fontos minden vállalkozás számára. Az internetezők több, mint 85%-a keresőmotorokat használ termékek és szolgáltatások keresésére.

Keresőoptimalizálás
veszprémi kisvállalkozások részére

A keresőoptimalizálás rendkívül fontos minden vállalkozás számára. Az internetezők több, mint 85%-a keresőmotorokat használ termékek és szolgáltatások keresésére.

Keresőoptimalizálás

SEO szolgáltatások a helyi cégek számára

Segítek megalkotni egy keresőoptimalizálási stratégiát, mellyel vállalkozásod időről időre növekszik, és ami idővel a céged felbecsülhetetlen eszközévé válik.

Mi az a keresőoptimalizálás?

Leegyszerűsítve, a SEO nem más, minthogy a weboldalad a keresőmotorok találati listájának élére kerüljön. Optimalizáljuk a holnap tartalmát, struktúrját és sebességét, hogy a keresőmotorok kritériumainak megfeleljen.

Lokális marketing

Lokális keresőoptimalizálás

A helyi piacot kiszolgáló vállalkozásoknak fontos, hogy egyesítsék az online és offline megjelenésüket. A keresőmotorok a webes keresések földrajzi helyeit is figyelembe veszik, ezért létfontosságú, hogy ezt kihasználd.

gyors weboldal készítés

Technikai keresőoptimalizálás

Segítek abban, hogy weboldalad technikailag megfeleljen a keresőmotorok által elvártaknak. Optimalizálom a képeket, javítom az indexelési hibákat, és felgyorsítom a weboldalad az megfelelő sebességre.  

keresőoptimalizálás

On-page keresőoptimalizálás

Optimalizálom a weboldalad tartalmát annak érdekében, hogy magasabb helyezést érjen a találati listán. Célom, hogy javítsam a weboldalad rangsorolását, ezzel megnövelve az ingyenes organikus forgalmat.

ismerd meg

Hogyan hat a keresőoptimalizálás a vállalkozásodra?

A SEO az egyik legfentarthatóbb módja a vállalkozásod szerves növekedésének.
Lépj kapcsolatba velem, és dolgozzuk ki együtt az online növekedésed stratégiáját.

keresőoptimalizálás - megnövekedett láthatóság

Megnövekedett láthatóság

A SEO pontosan olyan láthatóságot biztosít a vállalkozásodnak, amelyre szükséged van ahhoz, hogy a felhasználók megtalálják a szolgáltatásaidat. Tekintettel arra, hogy az online vásárlások túlnyomó többsége online kereséssel kezdődik, a keresőoptimalizálás elengedhetetetlen eszköze lesz vállalkozásod fejlődésének.

keresőoptimalizálás - nagyobb forgalom

Nagyobb forgalom

Ha a weboldalad látható és előkelő helyen jelenik meg a keresési eredmények között, az több forgalmat, több katintást eredményez a weboldaladra. Az így kapott forgalom többnyire jóval minőségibb a hirdetésekhez képest, mert a keresők pontosan azt keresik, amivel te rendelkezel.

keresőoptimalizálás - hitelesség és megbízhatóság

Hitelesség & megbízhatóság

Az informatív és jó minőségű tartalommal rendelkező weboldalak bizalmat ébresztenek a látogatókban. Minden bizonnyal számodra is hitelesebb egy olyan vállalkozás, amely hasznos blogposztokkal segít megérteni a szolgáltatásuk apró részleteit, és hogy mindez hogy segíthet neked, ha igénybe veszed. 

Keresőoptimalizálás - több konverzió

Több konverzió

A megnövekedett láthatóság több átkattintást, ezáltal  több konverziót eredményezhet.
Ha a weboldalad konverziós aránya 1%, és jelenleg havi 1000 látogatód van, akkor az havi 10 új ügyfelet jelent számodra. Ha a SEO-val megháromszorozod a látogatók számát, akkor az további 20 új ügyfelet jelenthet.

Gyakran felmerülő kérdések

Nem találtad meg a kérdésedre a választ?
Vedd fel velem a kapcsolatot és 1 napon belül válaszolok!

Minden bizonnyal, igen. Viszont, mielőtt belevágsz, kérlek vedd figyelembe, hogy nagyon összetett folyamatokról van szó, ami gyakran évente / havonta változik, így rengeteg próbálkozást és tanulást fog igényelni.

A fizetett hirdetésekkel ellentétben a SEO egy hosszútávú befektetés. Az elvégzett feladatok eredményei általában 1-2 hónapon belül kezdenek el látszódni.

A legrövidebb együttműködési időkeret 3 hónap. Ez az idő elegendő annyi feladat megvalósítására, hogy az eredmények alapján el tudd dönteni, hogy megéri-e a továbbiakban is SEO-ba fektetni.

Természetesen. A szolgáltatást havídíjas teljesítésben biztosítom, így a 3 hónapot nem szükséges egyösszegben kifizetned.

Amennyiben weboldal készítés mellé igényelsz SEO szolgáltatást, úgy a 3 hónapos keresőoptimalizálás csomagot féláron veheted igénybe.